Salgsassistent Frugt/Grønt, Dagli Brugsen, Bøvling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Dagli’Brugsen Bøvling

Dagli'Brugsen Bøvling er områdets lokale dagligvarebutik. Butikken har i det seneste år oplevet god udvikling. Byen har ca. 500 indbygger plus et stort opland. Der er en friskole til og med 9 klasse, derudover er der en idrætefterskole. Der findes flere forskellig virksomheder i byen. 

Vi er ca. 15 engagerede kolleger i alle aldre, som glæder os til at byde dig velkommen, hvor godt humør og et smil på læben samt man er holdspiller er en vigtigt del af hverdagen.

Om jobbet

I tæt samarbejde med butikkens øvrige medarbejdere sikrer du, at butikken altid fremstår frisk, indbydende og salgsklar. Du er med til at klargøre butikken til forskellige sæsoner, som f.eks. jul, påske, mv. Alle medarbejdere bidrager til at sætte kunden i fokus og yde en helt særlig kundeservice. Vi sætter trivsel højt, og ønsker os en kollega, som er i besiddelse af humor og en positiv indstilling.

De daglige opgaver består af:

  • Kundebetjening
  • Vareopfyldning
  • Bestilling af varer
  • Klargøring af butikken til avis- / sæsonstart
  • Gennemførsel af åbne- og lukkerutiner

Din primær arbejdsområde i butikken er Frugt & Grønt, Konfekture, Pakker/Post og pasning af kassen

Stillingen indebærer, at du er selvstændig og kan tage ansvar.

Vi tilbyder:

  • En afvekslende hverdag hvor 2 dage aldrig er ens
  • Gode kolleger som sætter samarbejde og trivsel højt
  • Udviklingsmuligheder via Coops omfattende uddannelsesprogram
  • Medarbejderbonusordning
  • Mulighed for at leje ferieboliger i såvel DK som i udlandet til attraktive priser via Coop Ferie.

Om dig

Vi forventer, at du brænder for kundeservice og dagligvarer. Det er vigtigt, at du er udadvendt, synlig og imødekommende overfor kunderne. Du har interesse i købmandskabet og nysgerrig efter at lære endnu mere om salg og indtjening. Du evner at planlægge og prioritere de daglige opgaver, som du udfører selvstændigt og effektivt. Du tager ansvar for opgaverne og følger dem helt i mål.

Det vil være en fordel at du er butiksuddannet, men det er ikke noget krav.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte Uddeler Claus Schildt på tlf. (butik) 97885003 eller tlf. (privat) 51599604 – eller kig forbi butikken til en snak.

Send din ansøgning via "Ansøg nu" hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. senest d. 8. marts 2024.

I Dagli' Brugsen går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

I Dagli’Brugsen er vi tættere på kunderne
Dagli’Brugsen er den lokale købmand og et vigtigt aktiv i de byer, vi er repræsenteret. Vi nyder fordelene af at være en del af en kæde samtidig med, at vi kan drive butikkerne med fokus på lokale initiativer, lokale varer, osv. Og så er vi en vigtig brik i byens liv – vi både støtter og tager initiativ til lokale arrangementer, som giver et twist i det daglige arbejde. Vi er desuden mindre butikker med et rigtig godt sammenhold, hvor hver medarbejder får meget ansvar, og hvor vi hjælper hinanden med alle opgaver.
Bliver du ansat i Dagli'Brugsen bliver du en del af Coop-familien. I Coop er vi 40.000 medarbejdere og har 1000 butikker. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8bbfb6d3)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lemvig Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Dagli'Brugsen, Tangsøgade, 7650 Bøvlingbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5997425

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet