Så har du chancen! Hjemmeplejen Syd-Vest søger en god kollega, der brænder for at gøre en forskel for kommunens ældre borgere – se med her! 

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hjemmeplejen Syd-Vest søger en ny kollega, der er uddannet social- og sundhedshjælper. Vi er et stort geografisk hjemmepleje-distrikt, der spænder fra Thyborøn og ned til Nees mv. Vi er delt i to faste teams (Syd og Vest) med kontorer i Bøvlingbjerg og Harboøre. 

Vi arbejder med faste teams, og som ny vil man primært blive tilknyttet og oplært i ét team, hvor du i samspil med andre social- og sundhedshjælpere, -assistenter og sygeplejersker skal bidrage med din faglighed og dine kompetencer, så opgaveløsningen bliver til borgerens bedste. Vores mål hermed er, at borgerne oplever en større kontinuitet i, hvem der kommer i deres hjem, en bedre opgaveløsning tværfagligt, øget medinddragelse og sidst men ikke mindst: trivsel i medarbejdergruppen. 

Ydermere arbejder vi med rehabiliterende træning samt digital-hjemmetræning, så hvis du brænder for rehabilitering, har du god mulighed for at udfolde dette hos os. 

Som ny kollega vil du få en grundig introduktion og oplæring. Du vil blive en del af en buddy-ordning, så du har en tæt kollega-kontakt i den første tid. Vi går meget op i, at du bliver taget godt imod og får en rar første tid, da vi er interesserede i at holde på vores nye medarbejdere. 

Vi kan tilbyde en spændende og afvekslende hverdag, hvor vi arbejder aktivt med borgeren i centrum jf. vores arbejdsopgaver med pleje, omsorg, rehabilitering og understøttelse af et meningsfuldt liv. 

Vi lægger vægt på et godt kollegaskab, positivt arbejdsfællesskab samt arbejdsmiljø. Du vil blive en del af en personalegruppe, hvor der er plads til alle. Vores seneste kolleger, der efter mange år har søgt nye udfordringer, har udtalt:

”Jeg har fra dag ét følt mig som en del af holdet, og alle har været søde til at hjælpe mig, når jeg har haft brug for det”

”Syd-Vest hjemmepleje er de skønneste kolleger”


Stillingen er med ansættelse pr. 1 april eller hurtigst muligt. Timetallet kan aftales, men omkring 28- 30 timer – med arbejde hver anden weekend. 

Vi forventer af en kommende kollega, at du er uddannet social- og sundhedshjælper, at du brænder for din faglighed og er en holdspiller. I hjemmeplejen skal man kunne arbejde selvstændigt samtidig med, at man indgår i et positivt samarbejde med kolleger – både mono- og tværfagligt. Du skal kunne tage ansvar for dine borgere, samt være i stand til at strukturere og planlægge i en hverdag, der kan være travl. 

Vi tror på, at man med godt humør og en vis portion humor, når langt. 

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst og principperne i Ny Løn.

Lyder det som noget for dig, og/eller har du lyst til at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte daglig leder Helle Wickstrøm Fyrsterling på tlf. 20351762.


Ansøgning

Ansøgning med relevante bilag sendes elektronisk via Lemvig Kommunes hjemmeside www.lemvig.dk senest 15-03-2024 08:00.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende. 

Læs mere om Lemvig Kommune på lemvig.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lemvig Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Lemvig Kommune, Fårevej, 143, 7650 Bøvlingbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5997773

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet